Starity

Benicio Del Toro a galaxis védelmezője lesz?

2013. június 04. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykák szerint az Oscar-díjas színész főszerepet vállalt a Marvel Studios legújabb szuperprodukciójában, a Guardians Of The Galaxyben.

hirdetés
Benicio Del Toro a galaxis védelmezője lesz?

Állítólag Benicio Del Toro karaktere nemcsupán egyetlen filmben fog feltűnni, hanem több, a jövőben készülő Marvel-produkcióban is látható lesz. A James Gunn által rendezett Guardians of the Galaxy stábjának jelenlegi tagjai közé tartozik Glenn Close, Chris Pratt, Zoe Saldana, Lee Pace, Michael Rooker, és John C. Reilly. Egyes pletykák szerint Adam Sandler és Jim Carrey is a szereplők között lesz, de az ő részvételüket nem erősítették meg.

A sci-fi akciófilm bemutatójáig 2014. augusztus 1-jéig várniuk kell a rajongóknak.

Benicio Del Toro legközelebb a Jimmy P. (Psychotherapy of a Plains Indian) című drámában lesz látható, amely nemrég debütált a 2013-as Cannes-i Filmfesztiválon. A kritikusok és a meghívott nézők nem igazán lelkesedtek érte – ennek ellenére szeptembertől a film a mozikba is eljut.

A színész jelenleg több filmet is forgat, hiszen jelentős szerepet vállalt az Inherent Vice, a Paradise Lost, az Agent: Century 21 és Terrence Malick egyelőre név nélküli alkotásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek