Starity

Új szerepben bizonyíthat Ian Somerhalder

2013. június 04. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók dögös sztárja ismét meghódítja a mozivásznat egy akció-thriller keretein belül.

hirdetés
Új szerepben bizonyíthat Ian Somerhalder

Bár jelenleg szünetel a Vámpírnaplók a negyedik évad végeztével, Ian Somerhaldernek nem lesz ideje pihenni idén nyáron, ugyanis szerepet vállalt a The Anomaly című akció-thrillerben, ami a globális terrorizmusról szól – adta hírül a Deadline.

A történet egy visszavonult, sérült katonáról szól, aki egy napon egy furgon csomagtartójában ébred egy elrabolt fiú társaságában, de mindössze 9 perce és 37 másodperce van arra, hogy kitalálja, miért és hogyan került oda.

A szereposztásról még nem hullott le a lepel, de Ian mellett feltűnik még Liam és Chris Hemsworth bátyja, Luke Hemsworth, a Tökéletes hangból és a Project X-ből ismert Alexis Knapp, Brian Cox és Noel Clarke is. Utóbbi nem mellesleg a film rendezője, a forgatókönyvet pedig Simon Lewis írta. A forgatás helyszínéül London szolgál, a munkálatoknak pedig múlt héten már hozzá is láttak, azonban hivatalos megjelenésről még nincsenek információk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek