Starity

Elkelt a Styles család egyik tagja

2013. június 04. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2013-as év júniusának első napjaiban gyűrűt húztak a família egyik tagjának ujjára.

hirdetés
Elkelt a Styles család egyik tagja

Június első hétvégéjén nagy ünnep volt Harry Styles-ék háza táján, ugyanis egy esküvőre volt hivatalos a család apraja-nagyja. De nem kell kétségbe esni, mivel nem a 19 éves szívtipró kelt el, hanem édesanyja, Anne Cox állt az oltár elé és mondta ki a boldogító igent párjának, Robin Twistnek.

A ceremónia az angliai Cheshire-ben került megrendezésre, ahol nem mellesleg Harry és nővére, Gemma a gyermekkorukat töltötték. A menyegzőn csak a szűk családi és baráti kör vett részt, de meglepő módon a One Direction többi tagja nem jelent meg és Harry is egyedül, kísérő nélkül érkezett. Gemma nyoszolyólányként tette tiszteletét , öccse és Robin fia pedig a vőfélyek szerepét töltötték be.

Anne egyébként akkor vált el Harry vérszerinti édesapjától, Des Styles-tól, amikor fia mindössze 7 éves volt és újdonsült férje szinte azóta segíti a családot. A násznép egy pletykás tagja nem tudta tartani a száját és elárulta a Sanyday Mirror-nak, hogy a One Direction énekese nagyon boldog volt és egész nap fülig érő szájjal mászkált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek