Starity

Megvan az első arany!

2010. augusztus 12. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az úszó-Európa-bajnokság harmadik napján megszületett a magyar csapat első aranyérme: Cseh László a kétszáz méteres vegyesúszás döntőjében nagy küzdelemben, de első helyen végzett.

hirdetés
Megvan az első arany!

Akad okunk reménykedni a szerdai elődöntőkben, ugyanis versenyzőink remek eredményei a csütörtöki döntőben akár aranyakat is érhetnek.

Cseh László nyerte a 200 méter férfi vegyes úszás döntőjét a margitszigeti úszó-eb-n. A magyar sportoló 1:57:73-as idővel győzött. A második helyen osztrák riválisa, Markus Rogan végzett. Verrasztó Dávid 2:00:73-as idővel a 6. helyen végzett.

A kora délutáni órákban szívünknek igazán kedves selejtező következett, lévén az aktuális világbajnok és Európa-csúcstartó Gyurta Dániel sikeréért szoríthattunk férfi 200 mellen. Mielőtt azonban Gyurta a vízbe vetette volna magát, még Molnár Ákos is igazán kellemes meglepetést szerzett, a száz méteren tegnap Európa-bajnoki címet szerző norvég Dale Oentől mindössze öt századdal kapott csak ki (2:12.61) a futamában, összesítésben természetesen ez is elődöntőt ért. Gyurta pedig csúnyán elbánt a mezőnnyel, aki a rajttól fogva csak a hátát nézhette, nem csoda, ha a legjobb idővel (2:10.70) került a szemifináléba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek