Starity

Új albumáról nyilatkozott Jasmine Rae

2013. június 06. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jasmine Rae a minap arról beszélt egy interjúban, hogy milyen lesz az új albuma. Többek között azt is elmondta, hogy ezúttal jobban kivette a részt a dalszerzésből.

hirdetés
Új albumáról nyilatkozott Jasmine Rae

Jasmine Rae hamarosan piacra dobja harmadik stúdióalbumát. Bár a megjelenés dátumát még nem árulta el az énekesnő, elmesélte, hogyan is zajlott a dalok felvétele: „Mivel ez már a harmadik albumom, úgy gondoltam, jobban belefolyok a munkába és 12-13 dal megírásánál is segédkeztem. Sokkal többet részt vettem az írásban, mint korábban, több időt is fektettem bele, ezáltal pedig jobban magaménak érzem. Most új emberekkel dolgoztam, egy teljesen más zenekarral, így az egész valahogy teljesen más volt”.

A gyönyörű énekesnő nagyon belejött az írásba, ugyanis szerinte minél többször csinálja az ember, annál jobban megy. „Sokat tanultam az írásról. Az írás az élettapasztalatot használja fel. Azt hiszem, az írás izomból jön, minél többet csinálod, minél többet írsz, annál jobban megy és annál többet tanulsz is” – nyilatkozta a sztár.

Az interjú során egyébként az is kiderült, hogy az új korongon az énekesnő Kellie Picklerrel is duettezik, amely nagy élmény volt számára: „Egyszerűen hihetetlen ember és hatalmas megtiszteltetés volt vele dolgozni.”

Az albumról egyébként a napokban jelent meg az első kislemezdal, az If I Want To, amelyhez Jasmine videoklipet is forgatott.

Az énekesnő hivatalos Facebook-oldalát érdemes lesz majd követni, ugyanis a közeljövőben egyre több információt megtudhatunk majd az új albumról.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek