Starity

Terhes a Pretty Little Liars Jennája

2013. június 06. 18:06   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Férjével való sétája során lencsevégre kapták őt a lesifotósok, óriási pocakjával. Egy interjú során Tammin azt is elárulta, hogy nemcsak egy gyereket szeretne, hanem többet is, ha lehetősége adatik rá.

hirdetés
Terhes a Pretty Little Liars Jennája

Tammin Sursok, a Pretty Little Liars színésznője éppen az anyukává válás útján halad. A 29 éves sztár, aki Jennát játsza a sorozatban, első gyermekét várja férjével, Sean McEvennel.

A sztár egy fekete Billboard-pólóban, fekete tapadós nadrágban és egy szegecses csizmában indult sétálni férjével, amikor a paparazzóknak sikerült megörökíteniük gömbölyödő pocakját. Tammin boldogan simogatta a hasát és szeretetteljesen dőlt a férjére, aki épp fejen csókolta a színésznőt.

Ez lesz az első gyereke a párnak, akik 2011-ben házasodtak meg Firenzében, Olaszországban. De ha úgy akarják, nem ez lesz az utolsó gyermek: Jó lenne, ha lenne egy párja a gyereknek. Szeretnénk hármat vagy négyet – de sok Tammin futkosna körbe-körbe! – nem tudom, hogy a világnak szüksége-e van rá.”

Tammin azt sem ellenezné, ha néhány kicsi Sean futkorászna. „Annyira áldottnak érzem magam, hogy a férjemmel boldog házasságban élhetek” – írta a Twitterre még harmadikán. „Ő a legönzetlenebb ember, akit ismerek. Remélem, hogy én vagyok az a fél személy, aki hiányzik belőle.”


Fotó: Sophie Fritz/Startraksphoto.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek