Starity

Candice Accola a szingliséget pártolja

2013. június 06. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő kijelentést tett a színésznő azok után, hogy nemrég eljegyezték. De nem kell megijedni, mivel csak karakterének, Caroline-nak szánja ezt a sorsot.

hirdetés
Candice Accola a szingliséget pártolja
Fotó: Frazer Harrison

Candice Accola magánélete nem is lehetne ennél tökéletesebb, hiszen május 29-én osztotta meg rajongóival, hogy párja, Joseph Aaron King eljegyezte őt. Azonban vámpírnaplókbeli karaktere, Caroline Forbes már nem éppen ilyen szerencsés szerelmi élettel van megáldva, ezért a nemrégiben megrendezésre került olaszországi Love & Blood Convention keretein belül elárulta, hogy szerinte mi lenne a legjobb döntés a szöszi vámpír számára.

„Őszintén szólva, én úgy gondolom, hogy Caroline-nak szinglinek kellene lennie” – árulta el a 26 éves színésznő, amit a közönség nem éppen az általa várt reakcióval fogadott, ugyanis köztudott tény, hogy a Vámpírnaplók rajongótábora két csoportra oszlott: egyik oldalon a Klaus és Caroline páros kedvelői állnak, velük szemben pedig ott vannak azok, akik inkább Tyler-t szeretnék a lány mellett látni. Candice persze rögtön kivágta magát és így folytatta: „Rendben. Akkor szerintem nem lesznek új dögös pasik a sorozatban, akikért odáig lehettek. Csak megtartjuk azokat, akik eddig voltak nekünk”

De a Klaroline-tábor számára egy rossz hírrel is szolgált, ugyanis kikotyogta, hogy rengeteg fan-fictiont olvasott már Caroline-ról és Klausról, de ezek sajnos csak kitalált történetek maradnak, meg akkor is, ha netalán a lány viszont szereti az ősi hibridet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek