Starity

Történelmet írt a Little Mix

2013. június 06. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megdöntötték a Spice Girls rekordját, mivel debütáló albumuk bekerült az amerikai lista Top 5-jébe.

hirdetés
Történelmet írt a Little Mix

Perrie Edwards, Jade Thirlwall, Jesy Nelson és Leigh-Anne Pinnock alkotta brit lánybanda történelmet írt, ugyanis DNA címre keresztelt debütáló lemezük sokkalta több példányban kelt el Amerikában, mint anno a Spice Girls-é.

Az X Factor-győztes Little Mix az első lányokból álló brit csapat, akik sikeresen beírták magukat a zenetörténelembe, mivel több mint 50.000 darabot sikerült eladniuk Amerika-szerte első stúdióalbumukból, így pedig a Billboard listájának negyedik helyéig jutottak, kiütve ezzel a Spice Girls-t a nyeregből, akik még 1997-es SPICE című korongjukkal tartották eddig a rekordot a hatodik helyen.

A DNA egyébként hét országban volt listavezető és több mint 2 millió példány került eladásra világszerte, sőt az USA-ban is egyre nagyobb sikernek örvendenek a lányok, így nem csoda, hogy kiadójuk főnöke, Simon Cowell is gratulált nekik Twitteren és bevallotta, nagyon büszke rájuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek