Starity

Sztárparádé A kis herceg forgatásán

2013. június 07. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kung Fu Panda rendezője, Mark Osborne animációs filmet készít a klasszikusnak számító, világhírű francia kisregényből.

hirdetés
Sztárparádé A kis herceg forgatásán

James Franco, Rachel McAdams, Jeff Bridges, Benicio Del Toro, Mackenzie Foy és Paul Giamatti is vállalták, hogy a hangjukat adják a klasszikus mesetörténet, az Antoine de Saint-Exupery által írt A kis herceg legújabb adaptációjához.

Mark Osborne, akinek nevéhez a Kung Fu Panda is fűződik, rendezi a vadonatúj projektet.

A történet középpontjában egy pilóta áll, aki a gépével lezuhan a Szahara-sivatagban és ott találkozik egy különös kisfiúval, aki azt állítja, hogy ő egy herceg. Mialatt a pilóta a repülőgépét javítja, a kis herceg történeteket mesél neki az otthonáról, egy csillagról és a szomszédos csillagok furcsa lakóiról. A gyerekek és felnőttek körében egyaránt népszerű könyv 1943-ban jelent meg Franciaországban és több tucat nyelvre fordították le.

Jeff Bridges kölcsönzi a hangját a pilótának – a többi szerepről azonban még nem szivárogtak ki információk. Állítólag Marion Cotillardnak a rózsa szerepét ajánlották fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek