Starity

Ismét mezbe bújt James Phelps

2013. június 07. 11:11   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fontos esemény fontos esemény hátán! James nemrégiben focizott és krikettezett egy alapítványért, azonban nincs megállás, ugyanis ismét várt rá egy nemes feladat: újra focipályára kellett állnia egy beteg fiúért.

hirdetés
Ismét mezbe bújt James Phelps

Nemcsak a színészetben, de még a sportéletben is megállja a helyét! James Phelps egy kezén nem tudná megszámolni, mennyi sporteseményen vett már részt a jótékonykodás érdekében: golfozott, krikettezett és focizott. Azonban a fiatalabbik Phelps fiúnak nem volt alkalma arra, hogy a focimezét jó mélyen eldughassa a szekrényében, várt rá egy újabb feladat.

Nemrégiben ő is részese lehetett a Jamie's game focimeccsnek. A mérkőzéssel a hírességek, beleértve Jamest is, a Sporting Light Appealnek kívántak segíteni. A hírességek listáján még olyan nagy nevek szerepeltek még, mint például Tubes és Franky Fryer, Jake Humphrey, Darren Huckerby, Danny Jones és Harry Judd. A Harry Potter egykori Fred Weasley-je erősítette a Darren Eadie XI csapatot. Jamie egyébként egy beteg kisfiú, akinek a kedvéért megrendezték ezt a jeles eseményt és James nem habozott, amikor felkérték, hogy vegyen részt rajta. A híres angol színész többször is csiripelt a nagy megméretetés előtt a hivatalos Twitter-fiókján.

Az első félidőben egyértelműen James csapata uralta a játékot, a nézőközönség nem kezdte kapkodni a fejét a sok gól miatt, majd miután elkezdődött a második félidő, az ellenfél csapat sorban rúgta be a gólokat nekik. Hiába a gyönyörű első félidős teljesítménynek, a csapat vesztett és a másik banda vihette haza a kupát. Elkeseredésre azonban nincs lehetőség, hiszen nem a győzelemért játszottak, hanem egy nemes célért. Vereség ide vagy oda, a mérkőzés hatalmas sikert aratott és több ezren mentek el megtekinteni az izgalmas megméretettést.

James Phelps pedig nagyon jól érzi magát. Ezen az eseményen nemcsak focimeccset játszhatott egy beteg fiúért, de még a rajongóival is tudott találkozni, akik mint mindig, most is lelkesen drukkoltak neki. James több támogatójával is leállt fotózkodni, autogramot adott nekik és később a Twitteren majdnem mindegyik képre reagált, amelyet a rajongók elküldtek neki. Nem győzte elismételni, hogy mennyire hálás a sok támogatásért és állítása szerint nagyon élvezte a meccset.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek