Starity

Anton Ewald a saját útját járja

2013. június 09. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felröppent a hír, hogy az eddig táncosként ismert Anton Ewald egykori főnökét, Eric Saadét utánozza és ezzel válik ismertté Svédországban.

hirdetés
Anton Ewald a saját útját járja

Még az idei Melodifestivalen után kezdték azt terjeszteni, hogy Anton Ewald olyan, mint Eric Saade néhány évvel ezelőtti változata. A hasonlóság a két előadó között valóban feltűnő, ezt vette észre több svéd újságíró is, és ezért kezdték terjeszteni, hogy Anton utánozza egykori főnökét.

Anton az összes ilyen feltételezést cáfolta, de mint ahogy az lenni szokott, a média nem vette komolyan a fiatal énekes állítását. Ekkor keresték fel a másik felet, Eric Saadét, aki szintén azt nyilatkozta, hogy ilyesmiről szó sincs, mivel Anton saját stílust és teljesen önálló karriert szeretne.

Eric támogatja is a fiatal énekest – nemrég feltöltött hivatalos Twitter-oldalára egy képet is, amin Antonnal a stúdióban vannak, a következő kommenttel: „Megtanítom neki azt, amit én tudok.”

Antont egyébként más svéd popelőadók is segítik, mint például Danny Saucedo vagy Robin Stjernberg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek