Starity

Marilyn Manson újra üzent Paris Jacksonnak

2013. június 08. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután Paris Jackson a minap öngyilkosságot kísérelt meg, a kórházban már első dolga volt amiatt panaszkodni, miszerint nem vehet részt Marilyn Manson koncertjén, azonban a rocker kedves üzenetet küldött a lánynak, miszerint jobbulást kíván és VIP vendégként mindig a listáján szerepelteti majd fiatal rajongóját.

hirdetés
Marilyn Manson újra üzent Paris Jacksonnak

A 44 éves Marilyn Manson mögött igen tekélyes karrier áll, hiszen hét nagylemezt, több tucat kislemezt, videoklipeket, könyveket és filmeket tudhat magáénak, mindemellett pedig korábbi utálói is kezdenek megenyhülni a zenész iránt. Nem is csoda, hiszen a minap is sikerült megörvendeztetnie egyik fiatal, ám annál ismertebb rajongóját, Paris Jacksont.

A fiatal Jackson-csemete a minap ereinek felvágásával kísérelt meg öngyilkosságot, ám szerencsére nem járt sikerrel; a kórházban pedig már arra panaszkodott, hogy lemarad egyik kedvence: Marilyn Manson koncertjéről, ám a zord külsejű zenész kedves üzenetet hagyott a lánynak.

Manson ugyan nem mondta le a koncertet, mindazonáltal egyik dalát, a Disposable Teenst a 15 éves lánynak ajánlotta, miközben egy hatalmas kést szorított csuklójához. „Szóljon ez a dal Paris Jacksonért” – vezette fel a számot koncert közben a zenész.

Érdekesség, hogy az aznapi koncetren nemcsak Manson lépett fel, hanem egyik szintén népszerű kollégája, Alice Cooper is, aki szintén jobbulást kívánt Parisnak.

„Paris 15 éves... van két lányom, így tudom, milyenek a 15 éves lányok, minden fontos ekkor, minden érzelemdús. Nem hiszem, hogy a koncert lenne a dolog, sokkal inkább úgy hiszem, hogy ő most nagyon érzelmesen éli meg a dolgokat... Állandóan aközött ingázik, hogy meg tud-e tenni valamit vagy nem” – nyilatkozta a zenész.

A TMZ riportere még azt is megtudta, hogy Parist most 72 órás megfigyelés alatt tartják, de fizikailag jól van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek