Starity

Az ének iskolája: íme a hat döntős

2013. június 09. 13:01   |   Szerző: acsgeorgina98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton lezajlott a TV2 legújabb tehetségkutatójának elődöntője, ahonnan a 16 diákból csupán csak hat juthatott tovább a döntőbe.

hirdetés
Az ének iskolája: íme a hat döntős
Fotó: TV2

Nagyon nagy volt az izgalom Az ének iskolája című tehetségkutató műsorban, ugyanis tegnap lezajlott az elődöntő, azaz a 16 tehetséges diákból csak 6 juthatott tovább a döntőbe.

A döntés nagyon nehéz volt, hiszen mindannyian több hetes felkészüléssel álltak színpadra. A hosszú várakozás után az osztályfőnök, Friderikusz Sándor kimondta annak a hat diáknak a nevét, akit tobábbengedtek a tanárok. A döntősök közé Arany Timi, Farkas Zsolti, Bari Lacika, Tabatabai Nejad Flóra, Rubay Laci és Kurcz Szandi jutott, akik a döntőben egy-egy szóló produkcióval mérik majd össze tehetségüket.

Friderikusz megnyugtatott mindenkit – ahogy korábban is beharangozták –, a műsorban nincs igazi kiesés, így azok, akik nem jutottak tovább, sem lesznek elhanyagolva, hiszen ők is fellépnek majd a döntőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek