Starity

Alizée szívesen bővítené családját

2013. június 09. 16:04   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május végén a korzikai énekesnő, Alizée az MFM rádió vendége volt, ahol az anyaságról beszélt, valamint bevallotta, hogy szívesen bővítené családját.

hirdetés
Alizée szívesen bővítené családját

A Moi... Lolita dalával ismertté vált énekesnőnek már van egy nyolcéves lánya, Annily, aki a Jérémy Chatelainnel való kapcsolatából született, ám házasságuk már két éve véget ért.

„Anyának lenni nem könnyű dolog – mondta az MFM stúdió mikrofonja előtt. – Korzikán élek, és szerencsés vagyok, amiért a családom gondját viseli a lányomnak, amikor nem vagyok ott. Nyugodtabb vagyok így. A teendőimet a lányomhoz igazítom, próbálok egyetlen pillanatot sem elmulasztani az életéből, de a szakmámban is meg kell felelnem az elvárásoknak. Mindez nagyon nehéz, rengeteg energiát kíván, de örömmel csinálom.

A 29 éves énekesnő nem rejtette véka alá a vágyait sem. Már készen áll arra, hogy bővítse családját... „Természetesen! Nem is tudom, de remélem, lesz egy kisfiam. Két gyerek jó lenne, de akkor már miért ne három? Nem tudom, mit tartogat még az élet nekem. De a lényeg, hogy egészségesek legyenek.”

Jelenleg az énekesnő a karrierjére összpontosít még, hisz nemrég jelent meg legutóbbi lemeze, mely a 5 (cinq) címet viseli, valamint a második kislemezdal is napvilágot látott már, mely a Je veux bien lett.

Emellett hivatalosan még nem erősítette meg, párkapcsolatban él-e, habár elég sok időt tölt egy Pierre-Antoine nevű tánctanárral. A rajongók egy része úgy hiszi, csak nagyon jó barátok, a másik része pedig azt, hogy több is van köztük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek