Starity

Lindsey Stirling Európában turnézik

2013. június 09. 17:05   |   Szerző: Törpemókus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsey Stirling, a híres amerikai hegedűs idén Európába látogat el, s ad számos koncertet a kontinens több pontján.

hirdetés
Lindsey Stirling Európában turnézik

Lindsey Stirling neve leginkább a YouTube-ról lehet ismerős a hallgatóság számára, hiszen hosszú időn keresztül Lindseystomp néven töltött fel feldolgozásokat az oldalra. Később ő is megpróbált egy tehetségkutatót, 2010-ben jelentkezett az America's Got Talent című showműsorba mint hiphophegedűs, de a negyeddöntőben kiesett.

Az igazi áttörést a 2012-ben kiadott, saját nevére hallgató albuma, a Lindsey Stirling hozta meg. A 12 dalból 8-hoz készítettek kisfilmet is, s a legtöbb meghaladta a 10 milliós nézettséget a YouTube-on. Sőt mi több, az osztrák albumlistán első helyen debütált a lemez.

Lindsey európai turnéját május 22-én kezdte Moszkvában, azóta koncertet adott már Londonban, Párizsban, Strasbourgban, Milánóban, Münchenben és Bécsben is. Június 10-én Stuttgartban fog fellépni, de Németországon kívül ellátogat még Dániába, Norvégiába és Svédországba is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek