Starity

Liptai Claudia: „Ne a súlyunk határozza meg a boldogságunk!”

2013. június 09. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ne a külsőnket okoljuk sorsunkért, legyünk boldogok függetlenül attól, hány kilók vagyunk – nagyjából így foglalhatók össze Claudia szavai, aki elmondta, hogy számára szerettei és azok egészsége a legfontosabb.

hirdetés
Liptai Claudia: „Ne a súlyunk határozza meg a boldogságunk!”
Fotó: TV2

Liptai Claudiát mintha az utóbbi időben kicserélték volna: nem beszél a médiának a szerelmi életéről, sőt még munkatársai sem tudnak semmit; talán megtanulta, hogy jobb a magánéletét megtartani saját magának; ezzel szemben azért annyit elárult az Új Ásznak, hogy jelen pillanatban nagyon kerek az élete, és boldog.

A színész-műsorvezető szerint az embereknek a rengeteg munka miatt alig marad ideje a kikapcsolódásra, szórakozásra, vagy éppen az ismerkedésre, ugyanakkor az embereknek maguknak kell eldönteniük, hogy mi a jó, és nem pedig a körülöttük lévőknek.

„Szerencsés vagyok, idővel a helyükre tudom tenni a dolgokat, és olyan emberek vesznek körül, akikre mindenben számíthatok, és akik helyrerugdosnak. Sokat adunk arra, hogy mit mondanak az emberek, pedig magunkban kell eldönteni, hogy nekünk mi a jó. Szerintem a súlyunknak semmi köze ahhoz, hogy mennyire vagyunk boldogok, csak arra szoktuk fogni. A külsőnket okoljuk a sorsunkért” mondta Claudia, aki az utóbbi időben megint rengeteget fogyott.

Nemrég a SuperMokkában is foglalkozott a társkeresés témával, olyan nőkkel és férfiakkal beszélgettek Tillával, akik elmondták, hogy miért nem találnak párra, mik a nehézséget vagy a buktatók; most pedig a színésznő azt tervezi, hogy egy „női klubot alakít”, ami szerinte olyan lesz, mint egy jó színházi előadás, a jelenlevők legalább kikapcsolódhatnak pár órára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek