Starity

Minden idők legnagyobb divatbakijai

2013. június 10. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olykor a legszebb hírességek is melléfognak a ruhaválasztás terén, és van, hogy ők lesznek az est rút kiskacsái. Nézzük a celebek legrosszabb húzásait!

hirdetés
Minden idők legnagyobb divatbakijai

Csak remélni tudjuk, hogy az alábbi esetek után a hírességek megváltak a stylistjaiktól, hiszen a cikkünkben bemutatott öltözékekben senkit sem lehetett volna utcára engedni – kedvenc sztárjaink azonban rendezvényeken és a legnagyobb gálákon vettek részt ezekben a hacukákban. Lássuk a valaha volt legförtelmesebb ruha-összeállításokat.

Marilyn Manson és Rose McGowan

Első pillantásra abszolút a Bűbájos boszorkák sztárja feneke és keblei szúrják ki a szemünk, szinte meg is feledkezünk a mellette álló, leopárd és kakadu keresztezése által létrejött Mansonról. Nem mondhatjuk, hogy nem öltöztek össze, hiszen Rose tangája is állatmintás, de talán nem ilyen, sztriptíztáncosokat megszégyenítő öltözékben kellett volna részt vennie az MTV gáláján 1998-ban.

Paloma Faith

Paloma a Cirque du Soleil: TOTEM premierjén jelent meg tavaly januárban, az angliai Royal Albert Hallban, Londonban. A sellőszerű ruhával a legnagyobb gond a színkavalkádja, de kivetnivalót találunk a fejdísz hatását keltő sminkben is. Ha ez nem lenne elég, az énekesnő javarészt egy helyen pózolt a kameráknak, így úgy tűnik, mintha a háttérben lévő karok a füléből, ogreszerűen nőttek volna ki.

Kesha Sebert

Ke$ha az American Music Awardson szokás szerint sokkolta az embereket bizarr kinézetével. Az égnek álló haján, a giccses sminkjén kívül már csak a ruhával van gondunk, amelyre magnószalagokat ragasztottak... Förtelmes összeállítás!

Nicki Minaj

A rapper a 2012-es Grammyre egy vörös Versace-palástot választott, amelyben úgy nézett ki, mintha a Vatikánból érkezett volna a bíborosok közül.

Eva Longoria

Senki sem szólt Eva Longoriának, amikor kilépett az otthona falai közül, hogy elfelejtett nadrágot húzni? Ez a hosszú ujjú, fekete mini pompásan festene a Született feleségek sztárján, ha az alsóneműje nem kandikálna ki a – feltehetően – szoknyarésze alól.

Lady Gaga

Az énekesnő egy félig kék, félig rózsaszín pingvinre hajaz ebben a hacukában – le merjük fogadni, hogy legalább olyan nehézkesen bicegett lépésről lépésre, akárcsak egy, sarkvidéken élő pingvin.

JWoww

Ajjaj! Jenni Farley talán eltévesztette az épületet, és a pornófilmforgatás helyett erre az Atlantic City-beli rendezvényre esett be? Ebben a szerkóban akár Britney Spears klasszikus, Baby One More Time klipjét is újraforgathatná vadabb stílusban.

Snooki

Úgy fest, Nicole Polizzi a mindennapjaiban hercegnőnek érzi magát, a tollas miniruhánál már csak az a tiara a rosszabb, amit a hajába tűzött. Talán egy másik életben, Snooki!

Katy Perry

Valljuk be: Katy igazán vadítóan festett ebben a pávaszínű, Xenát, a harcos hercegnőt idéző (különösen a beállás miatt) miniruhában a 2010-es Kids Choice Awardson, arra azonban nem gondoltak, hogy gála tulajdonképpen a gyerekekről és azok kedvenceiről szól, így kicsit alulöltözött – talán miatta kapott a műsor 13-as karikát?

Lil Kim

Egy plasztikruhához hasonlítható az a förmedvény, amit Lil Kim viselt az egyik megjelenésén. Az egykori szexszimbólum nem is az anyaggal vagy a színnel, sokkal inkább a szabással lőtt mellé: a mellbimbótapasz egyfajta mágnesként működött az est folyamán, minden férfi szemét magához vonzotta.

Chris Brown

A rapper vagy énekel, vagy azt kiabálja: „Vegyétek le rólam ezt a borzadályt!” Sajnos nem tudjuk megállapítani. Az aranyszínű szegecsek és biztostűk már alapjában véve elítélendők a divatrendőrség szemében, de az, hogy választhatott rózsaszín csokornyakkendőt az összeállításához, örök rejtély marad.

Erin Wasson

Erin a WB InStyle partijára volt hivatalos, de félúton megtépázták a farkasok – valószínűleg ő is ezzel az indokkal próbált mentegetőzni, mikor utólag rájött, mit is húzott fel erre a neves eseményre.

Marc Jacobs

A tervezőt elcsíptük, amint épp a divatot próbálja diktálni – legközelebb talán sikerrel jár, ez az áttetsző, hálós fekete ing és a fehér alsónadrág a kobold cipőkkel szót sem érdemel...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek