Starity

Kidobták Justin Biebert egy klubból

2013. június 10. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai tinisztár még nem töltötte be 21. életévét, ezért nem engedték be egy szórakozóhelyre.

hirdetés
Kidobták Justin Biebert egy klubból

Június 8-án került megrendezésre egy Toxic Luau Beach Day nevezetű parti a hollywoodi Lure Clubban, ahova Justin Bieber is be szeretett volna menni. E célból egyik embere még aznap odaszólt a szórakozóhelyre, hogy készüljenek, mert a kanadai pacsirta jelenést fog tenni az este folyamán, de a tulajdonos azt válaszolta, hogy nem fogják beengedni, mivel még nem töltötte be a 21-et.

A 19 éves tinisztárt azonban nem zavarta a tiltás, ugyanis ennek ellenére megpróbált besurranni a hátsó ajtón. Akciója pedig majdnem sikerült is, azonban balszerencséjére jó barátja, The Game kiszúrta őt és odakiabált neki, ami miatt a biztonsági őrök azonnal észrevették és természetesen kitessékelték.

Szemtanúk szerint Bieber azonnal elhagyta a helyszínt és elég zavartnak tűnt, megalázva érezte magát. A bulin egyébként jelen volt többek között Christina Millian és Reggie Bush is, akik viszont legálisan mehettek be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek