Starity

Priyanka Chopra gyászol

2013. június 11. 15:03   |   Szerző: Jeckyll

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyászol a gyönyörű Priyanka Chopra, elvesztette ugyanis édesapját, Dr. Ashok Choprát, aki hosszú ideje rákban szenvedett.

hirdetés
Priyanka Chopra gyászol

A gyönyörű indiai színésznő, Priyanka Chopra a Twitteren osztotta meg a hírt, miszerint imádott édesapja, Dr. Ashok Chopra tegnap elvesztette a csatát a rákkal szemben, és meghalt.

Dr. Chopra hat nappal korábban került kórházba, állapota hirtelen romlása miatt. Ekkor még mindenki bízott benne, hogy eredményes lesz a gyors beavatkozás, orvosai azonban már nem tudtak rajta segíteni. A doktor temetése indiai hagyományok szerint a mai napon le is zajlott, végső útján számos Bollywood-i híresség is elkísérte, köztük Shah Rukh Khan, Ranbir Kapoor, Deepika Padukone, sőt Priyanka ex-barátja Shahid Kapoor is.

Priyanka és apja kapcsolata rendkívül szoros volt, a színésznő gyakran hangoztatta, mennyi mindent köszönhet édesapjának, aki mindig támogatta. Apja iránti tiszteletből készült Priyanka tetoválása a csuklóján, melyen a Daddy's lil girl (apa kicsi lánya) felirat olvasható. Dr. Ashok Chopra 62 éves volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek