Starity

Gájer Bálint új életet kezd

2013. június 11. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes szakítását követően új lakásba költözött barátjával, Weisz Viktorral, akivel már a műsor ideje alatt is jó barátságot ápoltak.

hirdetés
Gájer Bálint új életet kezd
Fotó: TV2

Legénylakásba költözik a Voice finalistája, Gájer Bálint, aki több mint egy évtizedes szakmai múlttal a háta mögött tűnt fel 2012-ben a tehetségkutató színpadán. A nagy hírnévnek ára volt, Bálint és kedvese négy év után szakítottak, ezt követően Bálint otthagyta a zajos belvárost, és egy kisebb albérletet vett ki, erről ő maga mesélt a Blikknek.

„Itt sokkal nagyobb a nyugalom, jobban tudok koncentrálni a lemezkészítésre, ráadásul a szakítás miatt is jól jött a környezetváltozás” –számolt be Bálint, aki az Aktív kameráinak is nyilatkozott: „Kevesebb idő maradt egymásra, eltávolodtunk egymástól, ezért úgy gondoltunk, hogy inkább külön folytatnánk.”

Bálinthoz hasonlóan kollégája, Weisz Viktor is hasonló cipőben jár, ugyanis a két énekesnek szinte egyszerre ért véget párkapcsolatai, és egymás szomszédságába is költöztek.

Bár a Voice második helyezettjének magánélete nem alakult jól, karrierje felfelé ível. Nemrég zenekarával, a Group'n'Swinggel az idei Fonogramon elnyerték Az év hazai szórakoztató zenei albuma díjat, emellett szolókarrierjét is ápolgatja, fellépésekre jár és készíti első saját dalát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek