Starity

Hayley Williamst nem a szerelem ihleti

2013. június 11. 21:09   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Paramore-ral interjút készített a Reflektor, és Hayley elárult pár dolgot az együttesről.

hirdetés
Hayley Williamst nem a szerelem ihleti

A Reflektor interjút készített a jelenleg is turnézó bandával, akik hamarosan hazánkba is ellátogatnak, és megosztottak ismert, de néhány új információt is a világgal. Mint köztudott, Hayley 16 éves kora óta turnézik viszont a kezdeti szárnypróbálgatások még nehézkesen mentek. „Magam mögött kellett hagynom a családomat és azt a megszokott biztonságot, amiben addig éltem. Ekkor jöttem rá, hogy az egész életemet egy buborékban éltem. Nagyon ijesztő, de ugyanakkor izgalmas volt, amikor rádöbbentem, hogy senki nem fog megvédeni és saját magamra kell vigyáznom.”

Szóba került a kapcsolata a New Found Glory nevű banda gitárosával, Chad Gilberttel is. Sokáig pletykáltak arról, hogy van köztük valami, mire végre Chad beismerte, hogy már öt éve kapcsolatban élnek. Hiába fülig szerelmesek, Hayley nem érzi azt, hogy szerelmes dalokat kellene írnia.

„Én nem igazán szeretek a szerelemről írni. Nem azért, mert sohasem voltam szerelmes, hanem azért, mert egy kicsit nyálasnak tartom és nem is vagyok benne túl jó. Szóval valahányszor megrohamoznak engem ezek az érzések, inkább gitár-riffeket írok. Úgy érzem, hogy így sokkal jobban ki tudom fejezni az érzéseimet, mintha dalszövegekben írnám meg.”

Az együttes nemrég lépett fel a németországi Rock am Ring fesztiválon, utána Milánóban léptek fel. A Paramore-t a Rock im Parkban is meginterjúvolták, ahol elmondták, hogy mára már a kedvencükké vált a fesztiválokon való fellépés, és azt is elmesélték, hogy a Decode-ot azért írták meg, mert Hayley odáig van a Twilight-könyvekért. A Paramore jövő hétfőn hozzánk is ellátogat, a Budapest Parkban lépnek fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek