Starity

Joel Maddennél drogot találtak

2013. június 12. 12:12   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joel jelenleg a The Voice forgatása miatt egy sydney-beli hotelben él, amelynek alkalmazottjai drogot találtak a zenész szobájában.

hirdetés
Joel Maddennél drogot találtak

Joel Madden jelenleg a The Voice mentoraként dolgozik. Az egyik forgatás során, míg a hotelszoba üresen állt, a takarító személyzet drogot talált a szobájában, amit azonnal jelentettek is.

A Good Charlotte 34 éves énekese a következőket fűzte az incidenshez a tumblrön keresztül: „Vasárnap, éppen amikor dolgoztam, a szálloda dolgozói kis mennyiségű marihuánát találtak a szobámban. A rendőrség felhívott és felelősségre vont. Sydney az én fogadott otthonom és nagyra értékelem azt, ahogyan az NSW rendőrség kezelte ez az ügyet. Közölték velem, hogy nem emelnek vádakat. Remélem, ez az ügy nem fog drámát okozni.”

Igaz, nem emeltek ellene vádat, de a Darling Hotel kirúgta őt. A hotel szóvivője szerint nulla toleranciát viselnek el, ha tiltott drogokról van szó. A szabály az szabály, és senki sem kivétel ez alól, legyen az illető hétköznapi ember vagy híresség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek