Starity

Bradley Cooper a Fehér Házba látogatott

2013. június 12. 19:07   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Másnaposok és a Napos oldal sztárja mentálhigiénés konferencián jelent meg a Fehér Házban, ahol a meghívottak között Glenn Close is részt vett, természetesen Barack Obama mellett.

hirdetés
Bradley Cooper a Fehér Házba látogatott

Bradley Cooper már évek óta aktív, tudatos támogató, mivel a Napos oldalban is egy olyan karaktert kellett alakítania, aki bipoláris zavarban szenved. A Nemzetközi konferenciának, amelyet múlt hét hétfőn rendeztek meg, a Fehér Ház adott otthont.

Joe Biden, a mentális egészségügyi problémák alelnöke egy viccel nyitott, unokája ugyanis azon munkálkodott, hogy kapcsolatait kihasználva megismerkedhessen Bradley-vel.

„Papa, ugye te a barátja vagy, igaz? Papa, hívd meg, van egy nagy lakosztályunk. Meg kellene őt hívni, úgy, mint másokat. Mint például az elnököt vagy más embereket...”

A színész elmondta, hogy tulajdonképpen véletlennek köszönheti ottlétét, ugyan tudott a mentális betegségekről, de nem látta, hogy ez az élete egy részét képezné.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek