Starity

Demi Lovato: „Anyukám utálja a tetoválásaim”

2013. június 13. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dianna ellenzi Demi tetoválásait, legutóbb napokig nem beszélt lányával.

hirdetés
Demi Lovato: „Anyukám utálja a tetoválásaim”

Demi Lovato tetoválásainak száma egyre csak gyarapszik, az X Factor mentorának jelenleg 13 minta díszíti testét. Édesanyja azonban nem támogatja ebben lányát, erről legutóbb egy magazinnak mesélt az énekesnő.

2012 novemberében Kat Von D készített egy tetoválást Deminek amely 12 madarat ábrázol. Dianna – Demi édesanyja – azonban nem volt annyira elragadtatva tőle. A Heat magazinnak adott interjúban az is elhangzott, hogy Dianna napokig nem beszélt lányával, annyira megharagudott új szerzeménye miatt. Az énekesnő igazi művészetnek tekinti tetoválásait, amelyet sajnos szülei nem értenek meg.

„Volt egy nagy veszekedésem anyukámmal, amikor elkészült a madarakat ábrázoló tetoválás a karomra. Mindez azért történt, mert neki más megítélése van a tetoválásokról, mint ez én generációmnak – magyarázta Demi. – És nagyon nehéz megértetni vele, hogy ez olyan, mint a művészet a bőrödön. Valami olyasmi, aminek jelentése van. Anyukám a kisebb tetoválásaimat nem bánja annyira, de emiatt hatalmasat veszekedtünk. Nem reagált rá jól, végül magára hagytam. Ez számomra nagyon rossz volt.”

Annak ellenére, hogy szülei ellenzik a sok tetoválást, Demi egy hónappal ezelőtt varratta fel magára egyik dalszövegének részletét: „Most már harcos vagyok”, amely a Warrior című számban hallható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek