Starity

Cher a The Voice-ban tér vissza

2013. június 13. 20:08   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher, a zenetörténelem egyik legmeghatározóbb alakja az amerikai Voice tehetségkutató június 18-ai fináléjában tér vissza Woman's World című dalával.

hirdetés
Cher a The Voice-ban tér vissza

Az amerikai díva 2014-ben fogja celebrálni 50. évét a zeneiparban, többek közt ennek megünneplésére idén új albumot ad ki. A napokban jelentették be, hogy Cher a Woman's World nevű, új kislemezével az amerikai The Voice tehetségkutató műsor június 18-ai fináléjában fog visszatérni a televíziók képernyőjére.

Cher 2008-ban egy három évre szóló turnét indított Las Vegasban, ahol jelenleg Céline Dion a rezidens előadó, ezek után 2010-ben leforgatta a nagy sikerű Burlesque című musicalt Christina Aguilerával. A filmben két új dala is felcsendült, melyek az első szólófelvételei voltak egy 2004-es Rod Stewart-duett után. A You Haven't Seen The Last Of Me című dala a filmből az amerikai dance lista élére került, illetve Golden Globe-díjat is kapott, Cher ekkor határozta el, hogy egy teljes albumot is felvesz.

A TV-szereplés nagy sajtópublicitást váltott ki, hiszen nemcsak aról van szó, hogy Cher utolsó albuma 2001-ben jelent meg, hanem ez lesz 2008 óta az első közvetített előadása, legutoljára abban az évben Oprah műsorában adott elő egy duettet Tina Turnerrel.

A Woman's World egy erőteljes dance dal, melyet a kritikusok – kiszivárgása után – elismerően méltattak. A slágergyanús szerzemény még több hónappal ezelőtt került fel az internetre demóverzió formájában, így nagy a várakozás, hogy vajon mennyiben tér el tőle a végleges változat. A kislemez borítója is a napokban jelent meg, illetve kiderült, hogy a Voice után a dal azonnal kapható lesz mindenhol, és elkezdik adni a rádiók.

Cher – eddig ismeretlen nevű – albuma pedig szeptember 24-én fog megjelenni. Kíváncsian várjuk, hogy milyen előadással szolgál majd az Oscar-, Grammy-, Emmy-, Golden Globe-és Brit Awards-díjas legenda.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek