Starity

Klippremier: Emmelie de Forest — Only Teardrops

2013. június 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emmelie de Forest első klipje ma jelent meg, amelyet nagy várakozás övezett. A premier a dr.dk oldalon zajlott, a Youtube-ra csak holnap kerül fel a kisfilm.

hirdetés
Klippremier: Emmelie de Forest — Only Teardrops

Június ötödikén posztolta Emmelie de Forest a Facebook-csatornáján, miszerint lezajlottak az Only Teardrops forgatásai, és hamarosan jön a végleges verzió. Az énekesnő mindössze 10 napos utómunkálatokat ígért türelmetlen rajongóinak, akik a mai napon már láthatták is a végeredményt.

A kisfilm egy olyan jelenettel kezdődik, amikor Emmelie a fűben fekszik egy erdőben, és kísértetiesen hasonlít a Twilight egyik, azóta már kultikussá vált jelenetére. Az énekesnő itt énekli a dalát, eközben flashbackként kaphatunk némi képet arról, hogy hogyan is zajlik az élete: turnék, utazások, interjúk, és persze az Eurovízió döntője is bekerült a fekete-fehér képkockákba. A klipben tengerparti jelenetek is feltűnnek, különlegessé téve az összképet.

A videó Michael Sauer Christensen keze munkáját dicséri, és úgy tűnik, most sem nyúlt mellé, hiszen a közönség túlnyomó részének tetszik a kisfilm.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek