Starity

Lauren Conrad megtalálta az igazit

2013. június 13. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre megtalálta a szerelmet – Lauren Conrad a Marie Claire-nek adott exkluzív interjút.

hirdetés
Lauren Conrad megtalálta az igazit

Az MTV The Hills realityshow-jából sokak számára ismert valóságshow-szereplő és divattervezőre, Lauren Conradra végre rátalált a szerelem. A sorozat rajongói biztosan emlékeznek LC viharos szerelmi életére, ám bevallása szerint amióta a valóságshow véget ért, felnőtt. Időközben saját divatmárkát alapított és megjelent LA Candy című könyvsorozata is.

A Marie Claire-nek adott interjúbán új szerelméről kérdezték, William Tellről: „Ő nagyon jó számomra, rengeteg közös dolog van bennünk, mivel ugyanazon a helyen nőttünk fel. Ez a legelső alkalom, hogy együtt vagyok valakivel, és nem magyarázom meg a dolgokat. Neki is van tapasztalata a szórakoztatóiparban, szóval sok mindent megért, amit más emberek nem tudnak.”

Annak ellenére, hogy Lauren sosem volt az a hollywoodi „party girl”, azt nyilatkozta, hogy végzett a show-val és felnőtt. Mára pedig megtanulta, hogy mindig lesznek olyanok, akiknek nem tetszik, amit csinál:

„Mindig lesz egy kis negativitás körülötted, ami azzal jár, hogy egyre ismertebbé válsz – magyarázta. – Rájössz, hogy nem igazán számítanak ezek a dolgok. Egyszerű, mégis kemény lecke. De a nap végén nem igazán érint meg semmilyen módon.”


Lauren és párja, William Tell

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek