Starity

Csobot Adél megkapta élete első főszerepét

2013. június 13. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adél a színház világába is belekóstolhat, ugyanis A legvidámabb barakk című darabban lesz látható néhány hónapon belül.

hirdetés
Csobot Adél megkapta élete első főszerepét
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Csobot Adél nemcsak a zenei pályán bizonyíthat ezentúl, hanem belekóstolhat a színház világába is, ugyanis a 19 énekesnő megkapta élete első főszerepét.

Adél izgatottan újságolta a hírt rajongóinak a Facebookon: „Megkaptam életem első női főszerepét! Most már tényleg nem csak fülig ér a szám! Köszönöm az otthon megtanult és elsajátított dolgokat, köszönöm!”

Eleinte a rajongók azt hitték, a Szikora Róbertről szóló életrajzi dráma főszerepét adták neki, de a Story Online felkereste az énekesnőt, így kiderült, másról van szó.

„Egy kabaréban fogok játszani Budapesten. A darabot majd csak pár hónap múlva mutatják be, de nagyon sokat kell majd rá készülnöm. Szerencsére több dal is lesz benne”majd a félreértések elkerülése végett elmondta, hogy nem választaná a színészi pályát az éneklés helyett, de örül annak, hogy olyan színészek mellett lesz látható, mint Józsa Imre és Kovács István.


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek