Starity

Taylor Swift újabb díjat zsebelt be

2013. június 14. 12:12   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő újabb díjat vett át a héten, de most nem a zenei karrierjének köszönhetően, hanem előző Wonderstruck nevezetű parfümjéért.

hirdetés
Taylor Swift újabb díjat zsebelt be

A country-popsztár megnyerte az „Év legjobb celeb illata” díját a Wonderstruck és a Wonderstruck Enchanted nevezetű illataival. A Fragrance Foundation díjátadóra most szerdán került sor New York városában.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy itt lehetünk, mert tényleg keményen dolgozunk, az egész csapat mindent beleadott, hogy elkészítse ezt az illatot és azért, hogy meg is álljon a lábán. Csodálatos látni, hogy van eredménye a kemény munkának - nyilatkozta az énekesnő eseményen, aki egy gyönyörű, fehér ruhában jelent meg, amit Emilio Pucci tervezett – Csodálatos érzés eljönni ide, szépen kiöltözni és átvenni a díjat sok ember nevében, akikkel együtt dogoztam ezen az illaton - tette hozzá.

Egyébként Taylor Swift legújabb illata a Taylor nemsokára a boltok polcain lesz. Az új parfümöt szintén az Elizabeth Arden céggel hozta össze, mint ahogyan a díjat nyert Wonderstruck parfümöket is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek