Starity

Klippremier: Alicia Keys — Tears Always Win

2013. június 14. 17:05   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb klip a Tears Always Win című dalhoz készült, mely az ötödik kislemez az énekesnő novemberben megjelent albumáról.

hirdetés
Klippremier: Alicia Keys — Tears Always Win

Alicia nem pihen: nem sokkal a Fire We Make és a New Day klipje után máris megérkezett az új kisfilm, mely a Tears Always Win című szerzeményhez készült. A Bruno Mars által jegyzett dal már május 7-étől elérhető volt, ekkor kezdtek hozzá a klip munkálataihoz is.

A kisfilm alapötletét Robert Hales találta ki, ami a régebbi korok hangulatát idézi. A videó Las Vegasban játszódik, ahol a siker és a csillogás nem minden; hiszen a siker nem tudja kárpótolni az egyedül töltött éjszakákat és a magányt.

Aki újat szeretne hallani az énekesnőtől, azoknak jó hír, hogy Alicia június 25-én egy CD/DVD-kiadvánnyal kedveskedik rajongóinak. A VH1 Storytellers-béli fellépését láthatják a rajongók, a CD pedig a 11 előadott dalt fogja tartalmazni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek