Starity

Adam Sandler halálhíre terjedt a Facebookon

2013. június 15. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Sandler halálhírét terjesztették az interneten, ami napok alatt egymillió embernek keltette fel az érdeklődését.

hirdetés
Adam Sandler halálhíre terjedt a Facebookon

Szerdán a Facebookot bejárta Adam Sandler halálhíre. Rengeteg oldal nyílt, ami a R.I.P. Adam Sandler nevet viselte, sőt volt egy olyan részvétet nyilvánító oldal is, ami több, mint egymillió lájkot szedett össze.

Az alábbi szöveg ijesztette meg a színész rajongóit: „Körülbelül délelőtt 11.00 óra körül, szerdán (2013. június 12.), közkedvelt színészünk, Adam Sandler, távozott az élők soraiból. Adam Sandler 1966. szeptember 9-én, New Yorkban látta meg a napvilágot. Nagyon fog hiányozni, és természetesen szívünkben örökké élni fog. Ha részvétedet szeretnéd nyilvánítani, kérlek lájkold ezt az oldalt.”

Több száz rajongó egyből részvétet nyilvánított a 46 éves színész, forgatókönyvíró, humoristának, ezekből a Twitter sem maradhatott ki. Viszont a hiszékeny rajongók mellett akadtak is olyanok, akik nem hitték el a pletykákat – talán ők is csak azért voltak szkeptikusak, mert az utóbbi időben rengeteg sztár halálhírét terjesztették el.

Majd csütörtökön (június 13.) a színész képviselője hivatalosan is bejelentette, hogy Adam Sandler jól van. „Adam csatlakozott a hosszú életű sztárok listájához, akiknek a halálhírét keltették. Él és virul, nem kell mindent elhinni, amit olvasol, látsz az interneten.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek