Starity

Daganatos kislányon segítettek a sztárok

2013. június 15. 12:12   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kembe Sorel és Juhász Adrienn egy daganatos kislánynak segített, hogy elég pénz gyűljön össze a külföldi kezelésére.

hirdetés
Daganatos kislányon segítettek a sztárok

Alig egy hónapja látogatott el Juhász Adrienn és Kembe Sorel Vivienhez, ahhoz a daganatos kislányhoz, akiről a magyar orvosok lemondtak. Elhatározták, hogy segíteni szeretnének a kislányon, ezért koncertet szerveztek június 10-ére, a Ferencvárosi Művelődési Központba. A kislány anyukája sírva is fakadt, mikor megtudta a hírt.

A gálán többek között fellépett Tóth Vera, Kállay-Saunders András és Pál Dénes is, továbbá a Napló riportere, Dorogi Adrienn is besegített a figyelemfelhívásba. Adrienn elmondta, hogy mindenki rögtön igent mondott a fellépésre, mert annyira megvolt bennük a segíteni akarás. Vivien édesanyja egyébként a Facebookon is kért segítséget, az ország összefogott, így a három havi kezelésből három hetire elegendő pénz gyűlt össze.

Vivi fiatal kora ellenére rengeteg borzalmas dolgon ment keresztül: tízszer műtötték, 17 kemoterápián és 54 sugárkezelésen van túl. Az elmúlt két évet szinte mindig kórházban töltötte. Most Vietnámban kezelik, ezért csak Skype-on lehetett őket elérni. Édesapja azt mondta, hogy a kezelés jó úton halad és Vivi beilleszkedett az ottani kórházba is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek