Starity

Klippremier: Bruno Mars — Treasure

2013. június 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Bruno Mars legújabb klipje, amit a Treasure című dalához forgattak, és az Unorthodox Jukebox című albumán kapott helyet.

hirdetés
Klippremier: Bruno Mars — Treasure
Fotó: Andreas Laszlo Konrath

2012. december 6-án jelent meg Bruno második stúdiólemeze, az Unorthodox Jukebox. Az első kislemez a korongról a Locked Out of Heaven volt, majd azt követte a When I Was Your Man. Legújabb kislemeze a Treasure, melyhez videoklip is készült, és tegnap debütált a legnagyobb videómegosztó portálon.

Bruno ezzel a videoklippel Michael Jackson előtt tiszteleg. Az Unorthodox Jukebox eddigi kislemezei hihetetlenül nagy nézettséget produkáltak, hisz a When I Was Your Mant több mint kilencven millióan tekintették meg, míg a Locked Out of Heavenre több mint 160 millióan voltak kíváncsiak.

A Treasure 22 óra alatt félmillió megtekintést kapott, így elképzelhető, hogy ennek a kisfilmek is lesz olyan sikere, mint az album előző videoklipjeinek. Bruno egyébként Magyarországon is fellép 2013. november 7-én, így valószínűleg a Treasure című dalát is hallhatja a nagyérdemű közönség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek