Starity

Rendőri túlkapást videózott le Jared Leto

2010. augusztus 12. 14:02   |   Szerző: doomegyesi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eset pár héttel ezelőtt történt, de még csak most került napvilágra. Jared és bandája egy velencei repülőtéren találtak rá egy tüntető csoportra, akik az Easy Jet egyik törölt járata miatt ragadt ott.

hirdetés
Rendőri túlkapást videózott le Jared Leto

Elmesélte Jared Leto, hogy rémisztő látvány volt, amikor a rendőrök a földre kényszerítették a néger férfit. A videót feltette a saját oldalára is.

„Volt köztük a csecsemőjét a hátán cipelő anyuka, diák, üzletember, mindenféle arc. Elmondták, hogy már 18 órája várnak arra, hogy valami történjen, de hiába. Nem küldtek értük buszt, amely egy ideiglenes szállásra vitte volna őket, amíg rendeződik a helyzet, nem kínálták őket étellel, itallal sem. Joggal voltak elkeseredettek és dühösek. Aztán egyszer csak megjelent néhány rendőr, elkapták a hangosan demonstráló csapat egyik tagját, egy színesbőrű férfit, és a földre teperték úgy, hogy közben a zsaru az alkarjával fojtogatta őt! Rémisztő látvány volt. Ki a fene tűrte volna tétlenül azt, hogy megfojtják?” — mondta az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek