Starity

Miley Cyrus feladott mindent a zenéért

2013. június 16. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ex-Disney-sztár elárulta, sok mindenről lemondott annak érdekében, hogy elkészüljön visszatérő albuma.

hirdetés
Miley Cyrus feladott mindent a zenéért

Miley Cyrus most igen nagy magánéleti válságban találta magát, ugyanis nem elég, hogy a hírek szerint vőlegényével, Liam Hemsworth-szel sincs minden a legnagyobb rendben köztük, most még szülei is a válás mellett döntöttek két év huzavona után. Ha pedig ezek még nem lennének elegek, akkor most a Disney volt üdvöskéjének legutóbbi interjúja is alátámasztja a fent említett tényeket, ugyanis a Billboarddal való beszélgetés során elárulta, hogy feladta szinte mindenét legújabb albuma elkészítéséért.

„Soha nem állok le a munkával, soha – most reggel raktam össze a számok listáját. Azt akarom, hogy ez a lemezem legyen a legjobb a világon és mindent beleadtam, hogy ez megvalósuljon, mitöbb a barátaimat, a családomat és a kapcsolataimat is félreraktam, egyszerűen a zenét raktam az első helyre” – osztotta meg Miley a magazinnal, akinek magánélete lehet, hogy pont amiatt siklott félre, mert zenei karrierjét tette minden elé, de az is előfordulhat, hogy azért menekült a zenéhez, mert sok problémája akadt családjával és szerelmével.

Miley egyébként azt is elmondta, hogy egy nagy utazás kellős közepén van, melynek során egyáltalán nem vesztette el önmagát, sőt, inkább még többet megtudott saját magáról. „Még sokat fogok változni. Mert nem vagyok ugyanaz az ember, aki hat hónapja voltam, sőt nem is ugyanaz, aki két héttel ezelőtt voltam” – zárta mondandóját az egykor bájos, ma viszont már inkább botrányos színész-énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek