Starity

Legsikeresebb videoklipek: All Time Low

2013. június 17. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez alkalommal az amerikai pop-punk banda, az All Time Low legsikeresebb és legnézettebb öt videoklipjét mutatjuk be!

hirdetés
Legsikeresebb videoklipek: All Time Low

Ugyan a Magyarországon annyira nem ismert, ám de sokak által kedvelt baltimore-i zenekar 2013-ban már tizedik éve van a zeneiparban, és azóta is csak sikert sikerre halmoz. Most YouTube-történetüket mutatjuk be, a legsikeresebbektől a kevésbé látottakig!

Dear Maria, Count Me In — 2008

Bizton állíthatjuk, hogy ezt a dalt még az is hallhatta 2008 környékén, aki nem ismeri az együttest. A dalt a magyar rádiók is számos alkalommal lejátszották és még a Viva csatornán is adták egy ideig a klipet. A videoklip egy sztriptíztáncosról, Mariáról szól, akit a fiúk a gonosz klubtulaj- és alkalmazott alteregóiktól mentenek ki. Mellékesen a videoklip végén egy majom is kapott egy kisebb szerepet, amit a fiúk akartak.

A dal és a 32 millió megtekintéssel bíró klip is azóta platinumstátuszba került.

Weightless — 2009

A Weightless című dala az együttesnek a Nothing Personal című albumukhoz készült. Számos rádió közvetítette, ezen felül pedig 2009 egyik legjobb és legismertebb dala volt az amerikai ranglistákon.

A klipben a fiúk bemutatják, mit gondolnak az emberek valójában arról és azokról, akikkel együtt vannak. A dalban szerepet kapott a banda személyzete, a Fall Out Boy basszere, Pete Wentz és a Blink 182 énekes-gitárosa, Mark Hoppus is. A klipet eddig több mint tízmillióan látták, és valamivel több mint ötvenezer lájkot kapott.

I Feel Like Dancin' — 2011

A Dirty Work album egyik legjobb dala, az I Feel Like Dancin' 2011 májusában jelent meg. Ugyanaz a rendező készítette el a videoklipet, aki a fiúk Damned If I Do Ya és Weightless című klipjeiket is rendezte.

Bizton elmondhatják a rajongók, hogy az egyik legviccesebb videoklip, amiben megjelenitik Lady Gaga, Katy Perry és Justin Biebert is, afféle kiparodizálással. Persze a fiúk nem gondolták komolyan, de a végeredmény mégis magáért beszél. Ötmillióan tekintették meg, 48 ezer ember tetszését és 1200 ember nemtetszését nyerte el.

Time Bomb — 2011

A Time Bomb 2011 novemberében jelent meg, a Dirty Work című albumhoz készült. A dal annyira sikeres volt, hogy a népszerű The Sims 3 videojáték „Generációk” kiegészítőjének a soundtrackjében is benne volt.

A videoklipben Malese Jow a főszereplő, aki olyan problémákkal küzd, mint Tony Stark a Vasemberből, neki is elektromos szív kell. A klip végén a lány és a fiú elszöknek, de a rendőrség rájuk talál. A fiúk a videóhoz az anyagot Los Angeles belvárosában vették fel. Négy és fél millióan látták, és mindössze négyszázan gondolták úgy, hogy összeszedettebb klipet is készíthettek volna.

Backseat Serenade — 2013

A banda legújabb, alig egy hónapja megjelent klipje a Backseat Serenade zárja a sort, amit legutóbbi albumukhoz a Don't Panichez készitettek. A videót a fiúk szülővárosában, Baltimore-ban vették fel, emellett pedig volt olyan jelenet is, amit az énekes, Alex Gaskarth lakásában rögzítettek.

A videóban a fiúk egy szórakozóhelyen dolgoznak – oda is tartanak –, ahol az egyik játékgépben ők a bábuk, akiket le kell ütni. Ugyan ez a videó még csak most jelent meg, máris 490 ezer megtekintéssel bír, és csupán 101 embernek nem nyerte el a tetszését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek