Starity

Vegyész lesz Joseph Morgan

2013. június 16. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy adaptációban, a Dermaphoriában kapott szerepet a Vámpírnaplók sztárja.

hirdetés
Vegyész lesz Joseph Morgan

Filmadaptáció készül Craig Clevenger Dermaphoria című kultikus regényéből, melynek főszerepét a Vámpírnaplók és a hamarosan induló The Originals főgonosza, Joseph Morgan kapta meg – számolt be a hírről a The Hollywood Reporter.

A történet egy zseniális vegyészről (Joseph Morgan) szól, aki börtönben ébred, miután egy gyógyszerlabor felrobbant. A férfi amnéziával küzd, de ha ez még nem lenne elég, az őt letartóztatni akaró rendőrök és a formulát megszerezni akaró nehézfiúk csapdájában találja magát. A 32 éves színész karaktere azért, hogy össze tudja rakni emlékfoszlányait, feltalál egy új, igen erős gyógyszert és mindent elkövet, hogy megtalálja eltűnt barátnőjét.

Joseph mellett szerepet kapott még a filmben Walton Goggins, Ron Perlman és Nicole Badaan is. A forgatókönyvet Ross Clarke írta és a rendezői székben is foglal majd helyet.

A forgatási munkálatokat feltehetően június 23-án kezdik majd New Orleans-ban, ahol nem mellesleg Joseph az ősszel induló The Originalst is forgatja. A megjelenésről viszont még nincsenek információk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek