Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. június 16. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új frizurák, új dal, új videoklip és egy régi-új szerelemre is fény derült. Ha még többre vagy kíváncsi, lesd meg alábbi rövidhíreinket!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Kiderült Selena Gomez kishúgának neve

Június 12-én hozta világra az egykori Disney-üdvöske édesanyja, Mandy Cornett-Teefey második lányát, akiről még nem tudni túl sok mindent, de Selena a napokban Twitteren elárulta, hogy a Gracie Elliot Teefey névre keresztelték el a csöppséget.

*

Szőke lett Ariel Winter

Miután a Modern család 15 éves sztárja márciusban vörösre festtette eredeti barna haját, most június 11-én újra fodrászhoz ment és ezúttal a szőke hajszínre esett a választása.

*

Britney Spears fiai Aprajafalvára látogatnak

Az énekesnő nemrég leforgatta az Ooh La La című dalhoz készült videoklipjét, ami a Hupikék törpikék új verziójának folytatásában lesz majd hallható. Britney elárulta ezzel kapcsolatban Twitteren, hogy fiainál jobban senki sem imádja Aprajafalva kis lakóit és hamarosan valóra válik majd egy álmuk. A kérdés már csak az, hogy az volt az álmuk, hogy édesanyjuk énekeljen egy betétdalt a rajzfilmhez vagy hogy szerepeljenek benne?

*

Demi Lovato visszatért exéhez?

A legújabb hírek szerint a 20 éves volt Disney-csillag újra összemelegedett volt barátjával, Wilmer Valderramával, akivel 2010-ben ismerkedtek meg és azóta hol együtt vannak, hol pedig külön. Az utóbbi időben sokat látták őket együtt, egy forrás pedig elárulta, hogy újra egy párt alkotnak – mitöbb, már több mint egy éve!

*

Carly Rae Jepsen feldolgozással rukkol elő

A kanadai énekesnő fogja feldolgozni a klasszikus Kis hableány című rajzfilm egyik betétdalát, egészen pontosan a Part Of Your World-öt, amit eredetileg Ariel szinkronhangja, Jodi Benson énekelt fel és amit Alan Menken és Howard Ashman írt. Az alkalom pedig nem más, mint a mese gyémánt kiadásának megünneplése, ami 2013. október 1-jén lesz esedékes.

*

Jessica Alba frizurát újított

A napokban látogatta meg fodrászát a 32 éves színésznő, aki ezúttal újra visszatért a frufurhoz. Jessicát és családját a paparazzik kapták lencsevégre június 9-én és ekkor debütál vadonatúj frizurája is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek