Starity

Miss USA 2013: a 25 éves Erin Brady lett a győztes

2013. június 17. 08:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 16-án megrendezésre került a Miss USA, mely során kiderült ki képviseli az Egyesült Államokat a Miss Universe versenyen.

hirdetés
Miss USA 2013: a 25 éves  Erin Brady lett a győztes

Tegnap este lezajlott az egyik legrangosabb amerikai szépségverseny, a Miss USA. A versenyen 51 lány szállt harcba a koronáért, akik már hónapok óta készültek a gálára.

A megmérettetés menete pontosan úgy zajlott, mint a Miss Univers-ön. A finálé előtt pár nappal, június 12-én a lányok felvonultak fürdőruhában és estélyiben, majd a hét tagú zsűri pontozása után kiválasztották a legszebb 16-ot, kiket a záróest keretein belül hirdettek ki a lányok bemutatkozása után.

A legszebb 16 közé jutott lányokat egy kilenctagú zsűri pontozta, akik közt olyan hírességek szerepeltek, mint Nikki Bella, Christina Millian, Bob Harper vagy Jessica Robertson. A középdöntős 16 lány először bikiniben, majd a 10 továbbjutó estélyiben is megmutathatta szépségét. A döntőig hat lány jutott el, kik egy egyperces interjút adtak.


A legszebb hat lány a döntőben

Sokak megdöbbenésére a majdnem mindenki által esélyesnek tartott Miss Alabama, azaz Mary-Margaret McCord csak a második helyezett lett, a versenyt végül a 25 éves Miss Connecticut, Erin Brady nyerte meg – így ő képviseli országát a nemzetközi Miss Universe versenyen, ahol Olivia Culpo fogja átadni koronáját utódjának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek