Starity

A legszebb és legrosszabb ruhák a MuchMusic Video Awardson

2013. június 17. 16:04   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Torontóban megrendezett zenei díjátadón rengeteg sztár vonult fel, most pedig megmutatjuk nektek, hogy kik öltöztek fel a legszebben és a legrosszabban.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhák a MuchMusic Video Awardson

A legszebben öltözött sztárok:

Taylor Swift

Taylor Swift egy Herve Leger ruhát viselt, ami tökéletesen kihangsúlyozta az alakját. A miniruhához a 22 éves énekesnő fekete Christian Louboutin cipőket húzott, valamint Lorraine Schwartz és Ofira ékszereket választott. A fekete szemek és a vörös rúzs tökéletessé tette az összhatást, végül pedig Taylor vállig érő hullámos haja tette tökéletessé a szettet.

Shay Mitchell

A Pretty Little Liars sztárja, Shay Mitchell igazi egzotikus hatást kellett ebben a virágmintás felsőben és a hozzáillő szoknyában. Füstös sminkje, metál cipői és csillogó táskája pedig még élvezetesebbé tették a szettet.

Brittany Snow

A csipke soha nem megy ki a divatból, és ezt Brittany Snow meg is mutatta ezzel a csodálatos ruhával, amit a vörös szőnyegre választott. A pöttyös anyag alatt egy királykék koktélruha villogott. Tökéletes volt az összhatás.

Lucy Hale

Lucy Hale káprázatosan nézett ki. A felső csipkés, valamint virágokkal díszített rész feldobta ezt a fehér Vercase darabot. Metálosan csillogó pink cipője színessé, mosolyával és laza fürtjeivel pedig még vidámabbá tette az összeállítást.

Naya Rivera

Naya Rivera gyönyörű volt a vörös szőnyegen. Fekete overalja csipkével volt feldobva, az áttetsző felső rész pedig igazán szexi hangulatot adott a ruhának. A szettet füstös szemeivel, illetve Big Sean-nal dobta fel, aki nem tudott tőle elszakadni.

Demi Lovato

Demi Lovato egy hosszú ujjú, combközépig érő St. Laurent ruhát viselt, melynek mellkasánál aranyszínű csíkok ágaztak el. Fekete cipői ugyanabból a divatházból valóak, mint a ruhája, öltözékét pedig szőke hullámos hajával, illetve testszínű rúzsával dobta fel.

Avril Lavigne

Hasonlóan Demihez, Avril is a fekete mellett döntött. Vőlegényével, Chad Kroeger-rel ment az eseményre, aki szintén feketébe öltözött. Avril egy egyszerű fekete ruhát viselt, amit ezüstkék szegecses hajpántjával dobott fel. Karkötője és cipői szintén feketék és szegecsekkel díszítettek voltak.

Lauren Vandervoort

Lauren Vandervoort csodálatosan festett ebben a letisztult, fehér D&G ruhában, melyet az alján lévő csíkok dobtad fel a legjobban, valamint a Jimmy Choo cipők, illetve Loran kiegészítői.

A legrosszabb ruhák:

Nicole Arbour

Nicole Arbour rettenetesen festett ebben a ruhában, ami egyáltalán nem a vörös szőnyegre való, főleg nem egy ilyen neves eseményen. A fehér zokni a pink cipővel pedig csak rontott a helyzeten – ezt elszúrta.

Mia Martina

Mia Martina úgy látszik eltévedt és nem a jelmezbálon jelent meg, amire készült. Ebben a szettben úgy nézett ki, mint Xéna, akinek a ruháját széttépték, a szandálhoz pedig inkább nem fűzünk hozzá semmit!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek