Starity

Halle Berry a Vogue címlapján

2010. augusztus 12. 18:06   |   Szerző: nozso13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ egyik leghíresebb magazinja, a „divat bibliája”, az Oscar-díjas színésznőt választotta amerikai számuk címlapjára.

hirdetés
Halle Berry a Vogue címlapján

A magazin számára a legfontosabb kiadás a szeptemberi, ugyanis ekkorra már körvonalazódni látszanak a jövő év trendjei, így igazán megtisztelő, ha valakit felkérnek e hónapra címlaplánynak. Halle Berry munkásságában azért is fontos ez, mert ő az első színesbőrű színésznő, aki ebben a hónapban mosolyoghat ránk (Naomi Campbell 1989-ben már pózolt, ő volt az első színesbőrű modell).

A laphoz készített fotósorozattal Hollywood aranykorát szerette volna a fotós, Mario Testino felidézni. Berry nagyszerű estélyi ruhákban pompázik, haja a Nílus királynőjének, Kleopátrának stílusában van beállítva.

A gyönyörű anyuka — aki 3 éve nem adott hosszabb interjút — elárulta, hogy barátságban váltak el volt párjától, beszélt az Oscar utáni sikertelenségekről, az öregedésről, sőt, még kislányáról is.

A színésznő legújabb filmjének premiere őszre várható, de addig sem unatkozik. Dél-Afrikában forgatja újabb thrillerét, harmadik parfümje hamarosan a boltok polcaira kerül, és folyamatosan teljesíti önkéntes munkáját egy, a bántalmazott nők számára fenntartott központban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek