Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. június 18. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt héten lezajlott rendezvényeken leginkább a fekete szín dominált a sztárok körében ruhájukat illetően, de természetesen a harsány és a halvány színek sem maradhattak el, ha már javában tombol a nyár.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Június 10. és 16. között kedvenc hollywoodi sztárjaink többek között olyan eseményeken vettek részt, mint a Critics’ Choice Television Awards, a MuchMusic Video Awards, a Fragrance Foundation Awards, az amfAR Gála vagy éppen a Gene Siskel Film Center Gála, de koktélpartit rendezett Max Mara és a W magazin, ráadásul gőzerővel zajlik a Lopom a sztárom című film promókörútja. Ezen hivatalos rendezvények alkalmával sok káprázatos és kevésbé megnyerő ruha-összeállítást láthattunk, mi pedig most összegyűjtöttük nektek a legstílusosabb sztárokat az elmúlt hétről!

Taissa Farmiga

Legújabb filmje, a Lopom a sztárom június 11-ei New York-i premierjén tette tiszteletét a 18 éves színésznő ebben a lélegzetelállító fekete Marchesa-ruhában, amihez ugyanilyen márkájú és színű retikült és Ferragamo lábbeliket választott.

Emmy Rossum

A 26 éves színésznő ebben a csodálatos vörös színű Naeem Khan ruhakölteményben tett jelenést a 2013-as Critics’ Choice Television Awardson Beverly Hillsben, június 10-én. Emmy-re véleményünk szerint a Nagy Gatsby című film volt nagy hatással, ugyanis ezzel az estélyivel igazi 20-as évekbeli hangulatot varázsolt a vörös szőnyegre.

Emma Watson

Fiatal kolleganőjéhez hasonlóan a Harry Potter-filmek sztárja is részt vett a Lopom a sztárom című film június 11-ei New York-i vetítésén, melyen ő is egy fekete színű ruhát öltött magára. Ám Emma inkább a Chanel-nek szavazott bizalmat és ezt a V kivágású koktélruhát húzta fel, melyhez Ferragamo retikült és csíkos Christian Louboutin cipellőt párosított.

Taylor Swift

A country-csillag igazi győztesként öltözött fel a 2013-as Fragrance Foundation Awardsra, melynek a New York-i Lincoln Center adott helyet június 12-én. Taylor egy káprázatos és angyali Emilio Pucci estélyiben jelent meg és vette át díját a Wonderstruck és a Wonderstruck Enchanted nevezetű illataiért.

Uma Thurman

A 43 éves színésznő vagy 20 évet is letagadhatott volna ezzel a megjelenéssel, hiszen ebben a pink Versace-ruhában egyszerűen lehengerlően fiatalosan festett az amfAR Gálán New Yorkban, június 13-án.

Gwyneth Paltrow

A 40 éves színésznő egy a korát meghazudtoló Alexander McQueen által tervezett elefántcsont és krémszínű miniruhában jelent meg a tiszteletére rendezett Gene Siskel Film Center Gálán, ahol elnyerte a Renaissance Award névre keresztelt díjat. A ruhához Pomellato aranykarkötőket és magassarkút választott.

Phoebe Tonkin

A gyönyörű vérfarkaslány június 11-én tette tiszteletét Max Mara és a W magazin koktélpartiján Beverly Hillsben, ahova természetesen egy MaxMara ruhában érkezett. Phoebe tökéletesen döntött, amikor ezt a fekete kezeslábast választotta, amit egy övvel dobott fel, így pedig a szett kiemelte irigylésre méltó alakját.

Demi Lovato

A 20 éves volt Disney-sztár is részt vett a 2013-as MuchMusic Video Awardson június 16-án, sok más világsztárral együtt. Demi egy dögös, fekete St. Laurent-ruhát viselt a vörös szőnyeges bevonulás alkalmával, amihez ugyanilyen márkájú és színű magassarkút húzott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek