Starity

A legsikeresebb videoklipek: Nicki Minaj

2013. június 27. 15:03   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben az extravagáns rapper-énekesnő legjobb videoklipjeit vesszük górcső alá, aki már régóta dolgozik a zeneiparban és rengeteg zeneszámot dobott már a piacra. Vannak köztük jók, kevésbé jók és rosszak is, így most cikkünk bemutatja az 5 legjobban sikerült klipet.

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: Nicki Minaj

A 30 éves rapper-énekesnő is népszerű már a zene világában. 6 éve, azaz 2007-től dolgozik a zeneiparban, de klipeket csak a 2010-es évektől csinál. Vannak rajongói nagyszámmal szerte a világban, de akadnak olyanok is, akiknek nem nyerte el tetszését Minaj kisasszony, lehet a zene, a stílus vagy akár a kinézet miatt is. Egy biztos, tehetsége nem kérdéses, ezért összefoglaltuk 5 legjobban sikerült klipjét.

Fly – 2011

A Fly című dalt nem szólóban adta elő, ugyanis Nickihez csatlakozik egy másik népszerű énekesnő, Rihanna is. A klip egy repülőgép szerencsétlenségnél játszódik, ahol látszik a sok törmelék és miegymás. Ez a dal hozta meg neki mondhatni a nagy áttörést, mert ezután sorra jelentek meg számai. A klipet közel 55 millióan tekintették meg, 258 ezer embernek tetszik és csak 14 ezernek nem jött be a szám.

Superbass – 2011

Az énekesnő legsikeresebb számának a Superbass mondható, ugyanis 338 millióan tekintették meg az elmúlt 2 év alatt és az 1 milliós értékelés közül csak 160 ezer negatív visszajelzést kapott. A videoklip igazán csajosra sikeredett, ugyanis Nicki rózsaszínben mutatkozik, ilyen színű medencében fürdik, egy jégből készült motoron „száguldozik” és a végén látható egy igazi csajos bulinak betudható jelenet is.

Starships – 2012

A Starships című videoklipje igazi bulizós szám lett, amire nem tud nem táncolni, aki meghallja. A kisfilm egy tengerparton kezdődik, majd onnan egy kis zöld mezőre érkezünk, ahol Nicki mindenféle dolgon táncol. A videó fel van turbózva jobbnál jobb táncokkal, extrém ruhákkal és helyszínekkel. 133 milliós megtekintéssel ez is egy sikeres munkának tudható be.

Turn Me On – 2012

A dal 2012-ben készült a híres DJ-vel, David Guettával. A klip nagy sikert aratott az emberek körében a maga 201 milliós megtekintésével és több mint fél millió lájkjával. A videó egy műhelyben játszódik, ahol Guetta éppen összerakja Nickit, aki egy robot, majd kisétál a műhelyből és egy faluba csöppen, ahol minden lakó robot, még maga a DJ is.

High School – 2013

A klip 2 hónapja készült el Lil Wayne közreműködésével, de ezalatt az idő alatt máris 30 millión klikkeltek rá. A videóban Nicki a megszokottnál igen visszafogottabb ruhákban és sminkben jelenik meg mind a medencénél és a házban. A zene úgymond lassú, de eközben mégis pörgősre sikeredett, főleg hogy Nicki sokat énekel benne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek