Starity

Chenoa újra berobban a köztudatba

2013. június 18. 15:03   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szép extriunfita a napokban hivatalos Facebook-csatornáján osztotta meg legújabb videoklipjének félperces előzetesét, ráadásul a dal spanyol és angol verzióját is közkinccsé tette.

hirdetés
Chenoa újra berobban a köztudatba

Chenoa gőzerővel dolgozik, egyfolytában pörög és koncertezik. Legújabb kislemezes dalával azonban csak a napokban jelentkezett először. Érdekesség, hogy a számot nemcsak spanyolul, hanem angolul is felénekelte, így természetesen mindkét verzióhoz készült videoklip is, melyek beharangozóját az énekesnő múlt héten tette közzé hivatalos mikroblogján, valamint Facebook-profilján.

A 'Quinta dimensión' (Ötödik dimenzió), illetve ennek angol verziója, a 'Life's an equation' (Az élet egy egyenlet) már most hatalmas sikernek örvend, pedig csupán fél-fél perc került nyilvánosságra a projektekből. Chenoa tulajdonképpen hozza bennük a szokásos dinamikus, pörgős önmagát, így egészen biztosan nagy kedvenc lesz majd, nem csak a chenoisták körében.

A videoklip egyébként bokszolókról szól, maga Laura is bokszkesztyűt húzott, s nem félt megmutatni, milyen jó formában van és hogy nem hiába edzett annyit az utóbbi időben: látványosan sokat fogyott. A tényleges premierre egyébként a június 22-ei ígéretet kaptuk.

A spanyol 'Quinta dimensión' előzetese [továbbá ide kattintva megtekinthető az angol 'Life's an equation' is]:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek