Starity

Még idén megjelenik Britney új albuma

2013. június 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Teljesen új hangzásvilágot ígér a pophercegnő, akinek legújabb nagylemeze még az év vége előtt megjelenik.

hirdetés
Még idén megjelenik Britney új albuma

A Gimme More sláger énekesnője bejelentette, hogy a nyolcadik stúdióalbuma még 2013 vége előtt a boltokba kerül, és állítása szerint nagy dobás lesz, hiszen új stílusvilággal rukkol elő. Biztosította a rajongóit, hogy az új hanganyagoktól mindenki meg lesz lepve.

Minderről a KIIS FM show-jában mesélt: „Még csak a kezdeti státuszban van, de új irányból közelítem meg, teljesen eltér azoktól, amiket eddig csináltam.”

A 31 éves énekesnő azt is megerősítette, hogy a legújabb felvételeken Will.I.Am is közreműködik, valamint a brit producerrel, William Orbittal a jövő hét folyamán már dolgozni fognak a dalokon. „Lesz néhány érdekes dal, gitárkísérettel is. Úgy vélem, az emberek meglepettek lesznek majd. Williammel még sosem dolgoztam korábban, szóval izgatott vagyok.”

Legutóbbi dala, a Hupikék törpikék második részéhez készült Ooh La La hivatalosan tegnap jelent meg, nálunk egy hónapja elérhető:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek