Starity

7 kapcsolat, ami Twitteren bomlott fel

2013. június 18. 19:07   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság már egyre gyakrabban hallhatunk arról, hogy a Twitter-es közösség előbb tudja meg, mint a sajtó, hogy egy sztárpár véget vet a kapcsolatának. Cikkünkben most összegyűjtöttünk 7 ilyen esetet.

hirdetés
7 kapcsolat, ami Twitteren bomlott fel

Nina Dobrev és Ian Somerhalder

Az év legszomorúbb szakítása Nina Dobrevé és Ian Somerhalderé volt, ami nem is olyan rég történt, ugyanis a Vámpírnaplók sztárjairól májusban kezdték híresztelni, hogy véget vetettek 3 éves kapcsolatuknak. Miután a szakítás a nyilvánosság elé került, a két fél Twitteren osztotta meg hollétüket. Nina posztolt is egy képet miközben egy ízletes húst evett, és elárulta, hogy több időt szeretne tölteni barátaival, családjával.

Jay Baruchel és Alison Pill

Egy kétéves eljegyzés után fújta le terveit Jay Baruchel és Alison Pill, mivel kiderült, nem házasodnak össze. Jay Twitteren osztotta meg a hírt, majd törölte azt: Megint egyedül, természetesen. Vigasztalhatatlan vagyok – írta ki a mikroblogra, miközben utalt arra, hogy Alison kezdeményezte a házasságot.

Ashton Kutcher és Demi Moore

Demi Moore és Ashton Kutcher között egy csata dúlt a Twitteren hónapokon át. Először Ashton állítólagos hűtlensége volt az ok, de később megpróbáltak helyrehozni kapcsolatukat, így sok Kabbalah ülésen vettek részt. Végül azonban ez túl keménynek bizonyult, ezért kapcsolatuk hirtelen átfordult egy másik oldalra és folyton kiírták, hogyan éreznek.

Katy Perry és John Mayer

A képviselők csendben maradtak amikor a két zenész véget vetett a kapcsolatuknak az év folyamán, de Katy mindent elmondott a Twitteren, amit szükségesnek vélt. Március 2-át Johnnal töltötte, amiről be is számolt: „A barátom egy cicamenedékre visz. Nem lehet ennél jobb szombatom” A véleménye azonban két héttel később megváltozott. „Perfekt dobás” – írta Katy amihez a banda Landfill című kislemezét csatolta, ami tartalmazta a következő szöveget: Egy kukába dobtak, nem gondolva a következményekre... annyira akarlak, de utálom a merészségedet, utállak.

Seal és Heidi Klum

Seal nagyon rejtélyes volt rövid és lényegre törő üzenetével, amit a Twittere posztolt: „Vége”. Bejegyzése nagy zavart keltett a médiában, de 24 órán belül minden világos lett, ugyanis kiderült, véget vetett Heidi Klummal való házasságának.

Rihanna és Chris Brown

Egy kérdés: mikor nem volt dráma Chris Brown és Rihanna között? Sosem lehet tudni, hogyan is állnak, ugyanis szerelmi életüket behálózzák a hullámvölgyek és a hullámhegyek. Legújabb szakításuk után Rihanna kedvet kapott kiönteni a szívét a Twitteren és nem félt arra utalni, hogy egy kis szünet kell. „A letelepedés nem egy opció! Semmi kevesebb a 100%-os hűségnél, becsületességnél és a tiszteletnél! A szerelem nem egy gyerekeknek való. Tweetje után 2 nappal fedte fel Chris, hogy a kapcsolatuk kihült RiRi-vel.

Jenny McCarthy és Jim Carrey

Bár ez a páros igazán mókás volt, 2010-es szakításuk már egyáltalán nem volt az. Mindketten annyira megkedvelték a Twitteren való beszélgetést, hogy különválásuk után is sokat üzengettek egymásnak. Amíg Carrey azt csiripelte, hogy igazán hálás volt barátnőjének az együtt töltött időért, addig McCarthy azt írta, hogy ha teheti Jim mindig az első helyen fog szerepelni szívében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek