Starity

Justin Bieber elütött egy lesifotóst!

2013. június 18. 16:04   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több a botrány a kanadai tinisztár körül – ezúttal sikerült elütnie egy paparazzót.

hirdetés
Justin Bieber elütött egy lesifotóst!

Június 17-én, hétfő este Justin Bieber épp Lil Twisttel hagyta el a Laugh Factory nevű dumaszínházat Los Angelesben, amikor elárasztották őket a paparazzók. Justin és Lil Twist beszálltak a tinisztár Ferrarijába és egy kis ideig várták, hogy a fotósok arrébb álljanak, ám ők nem mozdultak.

Bieber beindította az autót, remélvén, hogy a fotósok veszik az adást és lesétálnak az úttestről, viszont az erőszakos paparazzók továbbra is a jármű előtt állva fotózták a két sztárt. 11.45 körül, mikor kicsit kitisztult előttük az út, Justin elindult és elgázolta az úttest közepén álló fotóst, majd elhagyta a helyszínt – írja a Huffington Post.

A Los Angeles-i rendőrség a HipHollywood internetes sztármagazinnak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy nem történt cserbenhagyásos gázolás, főleg mivel a fotós az úttesten állt. Az egyetlen folyamatban lévő vád a közlekedési baleset. A fotóst kisebb sérülésekkel kórházba szállították.

A 19 éves énekes azt állította, hogy nem volt tudatában annak, hogy elütött valakit. Az esetről videófelvétel is készült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek