Starity

Justin Bieber elütött egy lesifotóst!

2013. június 18. 16:04   |   Szerző: jennymiley00

Egyre több a botrány a kanadai tinisztár körül – ezúttal sikerült elütnie egy paparazzót.

hirdetés
Justin Bieber elütött egy lesifotóst!

Június 17-én, hétfő este Justin Bieber épp Lil Twisttel hagyta el a Laugh Factory nevű dumaszínházat Los Angelesben, amikor elárasztották őket a paparazzók. Justin és Lil Twist beszálltak a tinisztár Ferrarijába és egy kis ideig várták, hogy a fotósok arrébb álljanak, ám ők nem mozdultak.

Bieber beindította az autót, remélvén, hogy a fotósok veszik az adást és lesétálnak az úttestről, viszont az erőszakos paparazzók továbbra is a jármű előtt állva fotózták a két sztárt. 11.45 körül, mikor kicsit kitisztult előttük az út, Justin elindult és elgázolta az úttest közepén álló fotóst, majd elhagyta a helyszínt – írja a Huffington Post.

A Los Angeles-i rendőrség a HipHollywood internetes sztármagazinnak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy nem történt cserbenhagyásos gázolás, főleg mivel a fotós az úttesten állt. Az egyetlen folyamatban lévő vád a közlekedési baleset. A fotóst kisebb sérülésekkel kórházba szállították.

A 19 éves énekes azt állította, hogy nem volt tudatában annak, hogy elütött valakit. Az esetről videófelvétel is készült.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek