Starity

Ódákat zengnek SP-ről a nők

2013. június 18. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az igen sokoldalú 24 éves celeb nagy Don Juan hírében áll, mitöbb nem egy hölgy elmondása szerint igen méretes férfiassággal van megáldva.

hirdetés
Ódákat zengnek SP-ről a nők
Fotó: HeStyle

Annak ellenére, hogy áprilisban még azt nyilatkozta SP, hogy elege van a szingliségből és Ted Mosby-üzemmódba kapcsol azért, hogy megtalálja a Nagy Őt, a mostani híresztelések szerint mégsem unta meg annyira az egyedüllétet. Három, neve elhallgatását kérő hölgy ugyanis a Blikknek áradozott a zenészként és fotósként is tevékenykedő Krisztiánról és a vele töltött éjszakáról.

„Krisztiánnal egy buliban ismerkedtünk meg, és a találkozás annyira jól sikerült, hogy egyéjszakás kaland lett belőle. Meglepően jó volt az együtt töltött éjszaka, szinte a mai napig emlékszem minden pillanatára. Krisztián nagyon érzéki és szenvedélyes volt, életem egyik legjobb élménye - osztotta meg a húszas éveiben járó lány a lappal, aki barátnőjének is sikerült becserkésznie a tinibálványt egy éjszakára és ő sem volt rest elmesélni tapasztalatait partnerével kapcsolatbanSzámomra is felejthetetlen éjszaka volt, ugyanis Krisztián nagyon is tudja, mit élveznek igazán a lányok. Nem beszélve arról, hogy már a mérete is teljesen letaglózott. Amikor megláttam, rögtön tudtam, hogy ebből rossz dolog nem sülhet ki. Krisztián egy igazi spíler az ágyban – hangzott a barátnő beszámolója.

A fent említett két nő mellett egy harmadik is pikáns részleteket osztott meg a nagyvilággal, ugyanis elárulta, hogy ő is egy buliban gabalyodott össze SP-vel, akiről már korábban barátnői is ódákat zengtek, de egészen addig a találkozásig nem foglalkozott a dologgal. Elmondása szerint azonban az éjszaka után már ő is másképp tekintett a nagy nőcsábászra.

A Blikk természetesen megkereste Éder urat is a híresztelésekkel kapcsolatban, ő azonban illedelmes ifjúként elutasította a témáról való beszélgetést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek