Starity

Megjelent Cher Lloyd legújabb dala

2013. június 19. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato után most Ne-Yóval vett fel közös dalt a brit énekesnő, Cher Lloyd, amely az It's All Good címet kapta.

hirdetés
Megjelent Cher Lloyd legújabb dala

Legutóbb Demi Lovato Really Don't Care című dalában hallhatuk az X-Factor felfedezettjét Cher Lloydot, most ismét egy igencsak ismert amerikai R&B-énekest, Ne-Yót kérte fel, hogy segédkezzen legújabb dalában.

Bár Cher negyedik lett a brit The X Factor hetedik évadában, nem panaszkodhat, hisz dalai nemcsak Európa-szerte hódítanak: Amerikát is célba vették.

Cher 2011-ben adta ki legelső albumát, amely a Sticks + Stones névre hallgatott, egy évvel később ugyanezt kiadta bővített kiadásban is, mely három új dalt tartalmazott, köztük a mál jól ismert Oath-ot is, melyet Becky G-vel vett fel.

A dal az amerikai Ryan Seacrest reggeli show-ban debütált, eddig főként pozitív visszajelzéseket kapott. Cher második stúdióalbumára még várnunk kell, de egy interjúban már elmesélte, mire is számíthatunk: „Ez az album egy kicsit őrültebb lesz, mint az előző. Sok neves előadó fog közreműködni rajta, és a sokkal érettebb énemet mutatom majd be nektek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek