Starity

Brendon Urie megnősült

2013. június 18. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bredon Urie és Saras Orzechowski négy év után végre oltár elé álltak a mai napon.

hirdetés
Brendon Urie megnősült

Brendon Urie, a Panic! At The Disco alternatív együttes énekes-gitárosa a mai napon összekötötte életét a csodálatos Sarah Orzechowskival.

A párról köztudott volt, hogy már 2009 óta együtt vannak, Brendon még 2011 nyarán kérte meg egy családi rendezvény alakalmával Sarah kezét. Az esküvő Kalifornia területén belül zajlott, ám pontos helyszínt még nem tudattak a sajtóval.

A nagy esemény vintage témában volt megrendezve, egy borvidék alkotta a tökéletes helyszínt, azonban mégis egyszerűen, hagyományosan zajlott. A menyasszony, Sarah egy egyszerűbb, vágott csokorral is beérte, és ugyan a torta nem volt égbekiáltóan nagy, de igen szép volt.

A vendégsereg leginkább a szűk családi körből állt, Brendon vőfélye Spencer Smith volt, aki egyben bandatársa és legjobb barátja, de a meghívottak listáján szerepeltek olyan régi barátok is, mint a Fall Out Boy énekese, Patrick Stump és basszere, Pete Wentz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek